Search

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea informatiilor personale ale clientilor S.C. PYRAMAL PHARMA S.R.L este unul dintre aspectele pe care le tratam cu cea mai mare seriozitate.

S.C. PYRAMAL PHARMA S.R.L colecteaza informatii prin intermediul site-ului web www.acidhyaluronic.ro, www.acid-hialuronic.ro in conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, ce este utilizat pentru colectarea de informatii statistice cu privire la utilizarea siteului nostru si la autentificarea automata a clientului.

Colectarea datelor se face prin:

Formularul de inregistrare client

Formularul de comanda

Formularul de contact

Formularul de recenzii produse

Formularul de abonare newsletter

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru:

Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu clientii

Facturarea produselor/ serviciilor comandate de catre dumneavoastra

Livrarea produselor

Informarea utilizatorilor cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor produse

Informarea utilizatorilor asupra diferitelor oferte/ promotii disponibile

Informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.acidhyaluronic.ro, www.acid-hialuronic.ro evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. PYRAMAL PHARMA S.R.L isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

Compania noastra se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptiile situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare. Astfel, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instantelor judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Orice utilizator care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul www.acidhyaluronic.ro, www.acid-hialuronic.ro poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa webmaster@acidhyaluronic.ro.

In cazul in care utilizatorii nu doresc sa primeasca in continuare comunicari comerciale prin email din partea companiei noastre pot utiliza link-ul din footer-ul newsletter-ului eAcid Romania primit prin email.

In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul eAcid Romania. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, litigiul va fi solutionat de catre Comisia de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti sau de catre instantele de judecata competente din Municipiul Bucuresti.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa info@acidhyaluronic.ro , iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa comenzi@acidhyaluronic.ro .

Toate comunicarile in scris vor fi facute pe adresa:

S.C. PYRAMAL PHARMA S.R.L

Bulevardul Apicultorilor nr. 42

Bucuresti, Romania

Telefon: 0764 007 000

Back to Top
Produsul a fost adăugat în coș